loader

Jak nikdy neztratíte soubory uložené v Dropboxu a jiných službách synchronizace souborů

Anonim

Dropbox, Disk Google, OneDrive, iCloud Drive a další služby pro synchronizaci souborů jsou vhodné, ale také synchronizují odstranění a změny. Často můžete obnovit smazané soubory nebo vrátit zpět změny, ale neměly by být vaším jediným způsobem zálohování.

Většina služeb pro ukládání dat v cloudu nabízí způsob, jak obnovit soubory přes web a mnozí vám umožňují vrátit zpět změny souborů a vrátit starší verze zpět. Ale tyto staré soubory uchovávají jen tak dlouho.

Odstranění a změny okamžitě synchronizujte

Když používáte službu jako Dropbox k uložení důležitých souborů, jedna "hlavní kopie" souborů je uložena na serverech služby. Při každém odstranění nebo úpravách souborů program synchronizuje změny se serverem a tyto změny se synchronizují na vašem počítači.

Zatím je vše dobré. To ale znamená, že pokud náhodně odstraníte soubor, okamžitě ho odstraníte z ostatních počítačů. Pokud upravujete soubor, změní se na všech ostatních počítačích. Pokud je váš počítač infikován škodlivým softwarem a škodlivý software se soustřeďuje, soubory se synchronizují s ostatními počítači. Pokud program synchronizace obsahuje chybu a náhodou odstraní některé soubory, budou také smazány v ostatních počítačích.

Kopie souborů na vzdálených serverech se považují za zálohu mimo server a pomáhají chránit soubory, pokud je poškozen nebo ukraden celý váš hardware. Ale změny se stávají okamžitě a staré soubory jsou uchovány jen tak dlouho.

Existují způsoby, jak tyto odstraněné soubory obnovit a vrátit se ke starým kopím souborů, ale jsou omezené.

Jak dlouho můžete získat smazané soubory zpět

Když odstraníte soubory ze služby úložiště cloud, budou odeslány do koše (v systému Windows) nebo do koše (na počítači Mac). To je dobrá zpráva - pokud se váš klient pro synchronizaci souborů rozhodne odstranit některé soubory, budou na vašem počítači připraveni k obnovení.

Ale můžete skončit vyprázdněním koše nebo koše, aniž byste si toho všimli. V takovém případě je budete muset obnovit z webových stránek úložiště cloud.

Dropbox uchovává smazané soubory po dobu 30 dní, takže si musíte všimnout, že soubor byl smazán a obnovit jej předtím. Pro předplatitelé s rozšířenou historií verzí mohou obnovit soubory až na jeden rok.

Jiné služby jsou velkorysejší. Zdá se, že Disk Google nevymaže automaticky odstraněné soubory z koše. OneDrive odstraní soubory po uplynutí jednoho roku, ale automaticky po tři dny začnou odstranit nejstarší soubory, pokud se koš naplní.

Aplikace iCloud Drive společnosti Apple nenabízí žádný způsob, jak získat smazaný soubor zpět - ani odpadkový koš ani odpadkový koš. Záleží jen na tom, že máte lokální zálohy Time Machine.

Jak dlouho můžete obnovit upravené soubory

Služba ukládání dat v cloudu uchovává i předchozí verze souborů. Pokud vy - nebo program v počítači - upravíte tyto soubory, můžete je vrátit zpět vrácením starší verze souboru. Můžete to také provést z webových stránek služby - klepnutím pravým tlačítkem na soubor a výběrem příslušné možnosti zobrazíte seznam starších verzí souborů, které můžete použít.

Stejně jako u koše nebo koše, problém je, že služby tyto staré verze nebudou udržovat navždy. Vezmou si místo, koneckonců.

Dropbox uchovává pouze snímky předchozích verzí vašich souborů po dobu 30 dní. K získání předchozích verzí, které vydrží déle, budete potřebovat zaplacenou funkci "Rozšířená historie verzí". Disk Google také uchovává starší verze vašich souborů po dobu 30 dnů.

Microsoft OneDrive nabízí toto pouze pro dokumenty sady Office a Apple iCloud Drive to vůbec nenabízí. Oba závisí na tom, že máte lokální zálohy.

Provádějte pravidelné místní zálohy, abyste mohli soubory bezpečně chránit

Skutečné řešení zde - takové, které zajistí, že budete mít vždy záložní kopii všech důležitých souborů, které byste mohli nechtěně odstranit nebo upravit, a to i v případě, že volitelná služba pro ukládání dat z cloudu není - je také vytvořit lokální zálohy.

Nepotřebujete nic fantastického ani komplikovaného. Jednoduše připojte externí pevný disk jednou týdně a spusťte zálohovací nástroj operačního systému. V systému Windows 7 je to záloha systému Windows. V systémech Windows 8, 8.1 nebo 10, to je Historie souborů - pokud používáte Historii souborů, ujistěte se, že zálohujete složku pro ukládání dat v cloudu. Na počítači Mac je Time Machine. Pokud synchronizujete obsah úložiště cloud s počítačem, zálohovací nástroj vytvoří kopii těchto souborů a uloží je na zálohovací jednotku.


Možná nebudete muset tyto zálohy dotýkat, pokud služba úložiště cloud nikdy nemá žádné problémy, ale pokud budete někdy potřebovat, budete vděčni za další zálohování. Pokud ukládáte důležité soubory do úložiště v cloudu, ujistěte se, že máte lokální zálohu - jen pro případ.

Redakce Choice